TERMENI ŞI CONDIŢII

TERMENI ŞI CONDIŢII

SOCIETATEA STARLIFE RO MARKETING SRL

Compania care administreaza site-ul www.starliferomarketing.ro este, SOCIETATEA STARLIFE RO MARKETING SRL, numită în continuare STARLIFE RO MARKETING, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J12/6697/2017, C.U.I 38579865, având sediu social: CLUJ-NAPOCA, STR. GRIGORE ANTIPA, NR. 10, CORP 2, JUDEȚ CLUJ, cu numarul de telefon: 0735 744 566, vă prezintă următoarele TERMENI ȘI CONDIȚII.

  1. Condiții de utilizare

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.starliferomarketing.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de STARLIFE RO MARKETING SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.starliferomarkeing.ro.

  1. Protecția datelor personale

 În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.

Prin achizitionarea produselor de pe site-ului www.starliferomarkeing.ro, sau completarea formularelor de contact, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către STARLIFE RO MARKETING SRL și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

STARLIFE RO MARKETING SRL este înregistrata la Oficiul Registrul Comertului cu numărul J12/6697/2017 și va prelucra, publica și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.

În condițiile în care, ulterior creării unui cont de utilizator, nu mai doriți ca STARLIFE RO MARKETING SRL să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteți prin poștă o cerere simplă în acest sens la adresa: CLUJ-NAPOCA, STR. GRIGORE ANTIPA, NR. 10, CORP 2, JUDEȚ CLUJ. În acest caz contul de utilizator al dumneavoastră va fi șters din serverele STARLIFE RO MARKETING SRL, iar datele dumneavostră personale vor fi depersonalizate, fiind utilizate în continuare în scopuri statistice.

  1. Livrare

Condiții de livrare a produselor.

Livrarea comenzilor online se face doar prin firmele de curierat agreate de compania noastră. Costul de livrare este fix și va fi suportat de către client.

Față de costurile de livrare menționate, nu vor mai apărea alte costuri suplimentare.

În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat telefonic de către firma de curierat.

Produsele se vor livra în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi inștiințat.

Termenul estimat de livrare este de 24-72 de ore pentru livrarea oriunde în țară (urban sau rural din momentul expedierii).

IMPORTANT: Aceste termene pot suferi variații din motive excepționale cum ar fi calamități (inundații, alunecări de teren, viscol), greve, penurie de combustibil. Pot exista situații în care firmele de curierat să fie depășite de numărul solicitărilor (de exemplu în perioa Black Friday).

  1. Retur

14 zile drept de retur

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.

Foarte important de stiut!

  • Produsele pot fi returnate doar daca se afla in starea lor initiala (asa cum au fost primite), nu au fost desigilate, modificate sau nu au suferit vreo interventie fata de starea lor fizica initiala.

Inainte de initierea procedurii de retur va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

  • Sunt acceptate doar colete trimise prin intermediul unei companii de curierat rapid.

Coletul trebuie sa vina insotit de numele in clar al expeditorului si numarul sau de telefon. Nu se accepta colete cu valoare ramburs sau cu valoare transport de plata. Cheltuielile de retur sunt suportate de catre client.

  • Produsele trimise ca retur pot fi schimbate, inlocuite sau se poate cere stornarea valorii de achizitie.

Pentru stornare clientul are obligatia de a trimite prin SMS si/sau email contul sau bancar cu toate informatiile aferente (nume complet, cont iban, numele bancii).

*Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative , “Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.”

**Art. 11 din O.U.G. 34/2014, “Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire decizia sa de retragere din contract”

  1. Drepturi de autor

 Întregul conținut al site-ului www.starliferomarketing.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al STARLIFE RO MARKETING SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.starliferomarketing.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștință că STARLIFE RO Marketing este marcă înregistrată, proprietatea STARLIFE RO MARKETING SRL și în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.