Human Body Scanner (HBS)

  • Corpul uman este format dintr-o multitudine de celule, care sunt în continuă creștere, evoluție, diferențiere, regenerare și moarte.
  • Celulele umane se reînnoiesc spontan cu ajutorul diviziunii celulare.
  • În fiecare secundă, 25.000.000 de celule umane se divid într-un corp uman adult.
  • Viteza diviziunii celulelor sanguine este chiar până la 100.000.000 de celule într-o secundă.
  • În timpul procesului de diviziune celulară sunt implicați nucleul și electronii, care sunt particule esențiale ale fiecărei celule și au încărcătură electrică, se mișcă foarte repede și se transformă.

Datorită acestui proces, celulele radiază în mod constant radiații electromagnetice specifice.

Fiecărei stări a organismului aparțin anumite tipuri de radiații electromagnetice:

  • Când corpul este sănătos, radiază radiații electromagnetice diferite decât dacă este bolnav sau are doar probleme nedetectabile
  • Starea reală a corpului poate fi detectată datorită intensității și frecvenței diferite a radiației electromagnetice.
  • Energia undelor electromagnetice oscilează, în funcție de stadiul real al unei boli și este afectată de nivelul de hrană celulară.
  • O astfel de oscilație a energiei electromagnetice este foarte mică, dar măsurabilă.

PRINCIPIUL MĂSURĂRII – SIMPLU ȘI ÎNȚELESUL TUTUROR

O descriere simplă a funcționării dispozitivului HBS este posibilă dacă vom folosi ca o paralelă ascultarea unui receptor radio. În mediul înconjurător, este probabil să prindeți mai multe frecvențe ale diverselor unde radio, dar dacă doriți să ascultați un anumit program, trebuie să reglați precis frecvența stației dorite. Dacă reglați cu precizie frecvența, radioul începe să rezoneze și aveți posibilitatea să ascultați ceea ce postul de radio emite în momentul de față.

Pe principiul similar cu recepționarea frecvențelor undelor electromagnetice se bazează și HBS, cu diferența că este construit să primească progresiv toate programele, să redea banda întreagă și să detecteze ce țesuturi particulare, organe și chiar celule particulare trimit „semnal”. În consecință, pentru a evalua unde este o diferență de măsurare, semnalele trebuie comparate cu mai mult de 800.000 de măsurări efectuate clinic.

DE CE HBS?

Dispozitivul HBS a fost construit prin utilizarea celei mai avansate tehnologii pentru a scana unde electromagnetice subtile, care sunt produse de organismul uman și care acesta le analizează până la nivelul resonanțelor mutuale ale celulelor umane individuale.

Putem obține un răspuns sinoptic și cuprinzător prin scanarea undelor electromagnetice pe care le emit celulele dintr-un corp uman. Dispozitivul HBS se referă la abaterile de la normalitate și ne arată unde putem căuta cauzele acestora. Acest lucru ne permite, cu mici ajustări ale stilului de viață, să reacționăm în timp la probleme și să ne apropiem de armonizarea completă a organismului.

Scanarea nu durează mai mult de un minut!

Într-o perioadă de timp atât de scurtă, veți obține o imagine de ansamblu destul de complexă a stării organismului dumneavoastră!

Scanarea HBS oferă rezultate sub formă de rapoarte datorită software-ului original furnizat cu explicații și comentarii, care pot fi examinate pe calculator sau pot fi imprimate.

Conform rezultatelor evaluării HBS este posibil să se sugereze recomandări pentru tratamentul optim sau îmbunătățirea stării și, astfel, chiar o corectare a valorii măsurate.

Cere ofertă pentru Human Body Scanner HBS